ŽIVI KOSTUR ŠETA HOLIVUDOM, A NEKAD JE BILA NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Anđelina Džoli nema ni 40 KG, a kad vidite njene ruke... JEZIVO ANOREKSIČNA (FOTO)

Glumica Anđeliža Džoli godinama je bila jedne od najlepših holivudskih zvezda, a poslednjih godina stalno je povezuju sa anoreksičnosti.

Naime, kako strani mediji navode, Anđelina Džoli se pravdala da je njenoj kilaži doprineo stres, ali i loši događaji na privatnom planu. Ona se nedavno razvela od Breda Pita, i dok je slavni zavodnik uplovio u romansu sa koleginicom Šarliz Teron, njegovoj bivšoj ljubavi očigledno ne ide tako dobro.

Anđelina je jednom prilikom istakla da postoje i dani kada je toliko zauzeta da i zaboravi da jede, navela je da je ishranu promenila kao i da se sve više bavi jogom i boksom.

Na fotografijama je jasno da je znatno smršala, mediji navode da ima svega 40 kilograma, a gubitak telesne težine najviše se primećuje na njenim rukama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji