A IMA SAMO 23 GODINE: U isto vreme je postao otac i deda, a ceo svet mu se divi zbog toga

Tomi Konoli je usvojio svoju rođaku Anđelu koja je ostala u drugom stanju kako bi se postarao da sačuva bebu

Tomi Konoli (23) je bio sasvim običan mladić sa sasvim prosečnim interesovanjima - student, atleta i radnik, kada mu je jedna sitnica preokrenula ceo svet. Odjednom se našao u ulozi oca, a sedam dana kasnije postao je i deda.

Sve je, naime, počelo kada ga je putem Fejsbuka kontaktirala njegova rođaka Anđela (17). Nisu se videli dugo vremena, ali ona je prolazila kroz težak period i nije imala kome drugom da se obrati. Naime, borila se sa zavisnošću od droge, napustila je školu i zatrudnela. Bila je u naizgled bezizlaznoj situaciji. Tomi nije razmišljao ni trenutka - čim je pročitao poruku, seo je u automobil i pokupio Anđelu.

Kako je rekao medijima, želeo je da osigura bebi pristojan i miran život. Anđelu je usvojio i tako pred zakonom postao njen otac, a Anđela se nedelju dana kasnije porodila i time ga načinila dedom. Danas, Tomi i dalje studira, dok u isto vreme radi i posao sa punim radnim vremenom.

"Nije mi teško. Anđela nije kriva za to što joj se desilo. Ona je samo mlada devojka kojoj treba pomoći", izjavio je ovaj neverovatan mladić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji