NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Kompjuter je izbacio reč u Slagalici a onda je nastao pravi urnebes (VIDEO)

U čuvenom kvizu "Slagalica" tokom prve igre gde gde takmičari treba da slože najdužu reč od ponuđenih slova dogodila se urnebesna situacija.

Naime, u trenutku kada je kompjuter izbacio random slova složila se reč "glavić".

Reakcija takmičara ali i voditeljke Kristine Radenković bila je neprocenjiva tako da nikog ne čudi ni to što je snimak iz 2015. godine i dalje prai hit na internetu.

Kada je shvatili šta piše na tabli, učesnici su počeli da se smeju, a ne zna se šta je bilo smešnije, reči koje su na kraju prijavili i reakcija voditeljke, koja se jedva uzdržala da ne pukne od smeha, naročito dok je najavljivala da je sada red na Stefana da bira reč.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji