JAVILI SE S LETOVANJA Poslali roditeljima fotografiju iz sobe, oca pojeo blam od onog što je ugledao! Zete, kakav udarac na muškost (FOTO)

Mladi par doživeo je neviđeni blam nakon što su roditeljima devojke sa odmora poslali fotografiju na kojoj se zadesio detalj zbog koga su kasnije želeli da propadnu u zemlju.

Kelsi (22) poslala je roditeljima selfi iz spavaće sobe, ali njen otac je vrlo brzo uočio bočicu na fotografiji zbog koje se dečko osetio poniženo.

- Tata kaže da su fotografije divne, lepa bočica lubrikanta - napisala joj je mama u poruci.

- To je Eliotova krema za kolena! - odgovorila je, ali nije uspela da zavara roditelje.

- Tata je zumirao - odgovorila je mama, a Kelsi je napisala da je "Eliota je užasno sramota."

Njena objava postala je hit na Tviteru, a vrlo brzo mnogi su počeli da zbijaju šale.

"Trebalo bi da znaš da su tate sa ćerkama poput FBI-ja", "plačem", komentarisali su korisnici Tvitera.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji