JAUCI OCA KOJI JE OSTAVIO DETE (4) U KOLIMA NA 40 STEPENI! Devojčica u komi priključena na aparate, on u šoku ponavlja samo JEDNU REČENICU!

Šokiranom ocu je takođe bila potrebna lekarska pomoć. Dete se, kako navode hrvatski mediji, bori za život, a priključeno je na aparate.

On je sve vreme, ponavljao: "Šta sam to uradio, kako sam mogao da je ostavim?!"

Vest o ostavljenom detetu u kolima u Rovinju odjeknula je kao bomba! 

- Poziv je stigao u Hitnu da je detetu naglo pozlilo i krenuli smo odmah. Upućen je lekarski tim na mesto a tek kasnije se saznalo da je dete, nažalost, više od dva sata provelo u vozilu dok je otac radio. O slučaju smo obavestili policiju - rekla je Gordana Bilić Antić iz Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije.

Hitnu pomoć nazvao je sam otac. Odmah su joj uključili infuziju jer je bila dehidrirana i bez svesti.

- Dete je disalo, ali je bilo u komi. Pritisak joj je bio dosta nizak, a odmah smo u terapiju uključili kiseonik te je otvoren venski put. Dete je bilo i pod temperaturom koja je iznosila 38,2 stepena - kaže Bilić Antić i dodaje da je devojčica u stabilnom stanju. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji