ŽENA MU JE PREMINULA I OSTAO JE SAM SA PETORO DECE Onda je pronašao KUTIJU koju je krila od svih i saznao bolnu istinu!

* Majka dvoje dece zatrudnela je sa trojkama, lekari su otkrili da ima ugrušak krvi u plućima

* Bez ičijeg znanja pila lekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lekovima posle porođaja imali fatalno dejstvo 

* Muž našao kutiju sa lekovima i saznao stravičnu istinu

Da je život veoma nepredvidiv, i da se može promeniti u deliću sekunde uverio nas je mladi bračni par čiju priču možete pročitati u nastavku. Kesi i Džoi su mislili da dobijanjem preslatkih trojki svaka njihova patnja u životu je prestala.

Oni su se upoznali 2004. godine na poslu i zaljubili.

Dve godine kasnije su se i verili. Godine 2015. Kesi i Džoi su saznali da će dobiti trojke. To je značilo da će imati petero dece mlađih od 7 godina. Dve starije kćerke, Kloi (6 godina) i Tenli (2 godine), nisu mogle da dočekaju nove članove porodice.

A onda se sve promenilo…

Džoi ju je požurivao da ode u bolnicu, a tamo su lekari otkrili da ima ugrušak krvi u plućima. 29. janura 2016. godine Kesi je donijela na svet dva dečaka i devojčicu. Ubrzo joj je bilo bolje, ali dva dana nakon što je puštena kući, probudio ju je oštar bol u grudima.

Dalji testovi su pokazali da Kesi nema više ugrušaka, ali da je njeno srce pod pritiskom. U tom momentu nije imala drugih simptoma, te je puštena da ide kući.

Samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svet, njihov život se promenio u trenu.

Džoi je pokupio Kloi i Tenli iz škole kako bi proveli vreme kod kuće. Oni će zauvek pamtiti taj dan, jer je Kesi iznenada tog dana preminula. Ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lekovima posle porođaja imali fatalno dejstvo.

Ne postoje reči kojim bi Džoi mogao da opiše šok i bol koji je osetio.

Bilo je trenutaka kada je Džoi pomislio da će odustati od svog bola i tuge.

Sada se prilagođava životu svoje petero dece.

Priznaje da je ponekad teško uspostaviti ravnotežu.

“Moraš biti tu za svoju decu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petero male dece zavisi od vas” – rekao je Džoi.

Ovu situaciju najbolje opisuje natpis na njihovoj stranici: “Sada svu pažnju i odgovornost posvećujem ovim malim bićima, uspomena na njihovu majku sada živi kroz njih.”

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji