Imam dvoje dece i suprugu, varam je sa 6 žena: Brak nam je zbog toga sve bolji i bolji!

Džoš (30) iz Velike Britanije priznao je da poslednje dve godine braka, od ukupno 8, koristi onlajn servis za upoznavanje ljudi u ozbiljnim vezama ili braku. Tokom te dve godine, prevario je suprugu sa šest žena.

"Prvi put sam je prevario sa koleginicom na poslu i to iskustvo je bilo oslobađajuće. Uveren sam da se zbog toga moj odnos sa suprugom od ustaljenog naglo poboljšao, a ja sam postao manje frustriran", rekao je za The Sun.

Objasnio je kako su njegove afere pomogle tome da se dinamika kod kuće naglo poboljša, i zaključio je da nevera ima pozitivan efekat na njegov život. Tvrdi da njegov seksualni nagon nije usklađen s nagonom njegove supruge, iako je jako voli, pa se zato okrenuo servisu kako bi malo začinio život.

"To je situacija u kojoj nema gubitnika. Mogu da istražujem svoje želje da drugom mestu i budem pažljiviji kod kuće, a ujedno sam manje uzrujan zbog neispunjenosti. Ne tražim ljubav. Reč je samo o hedonističkom erotskom užitku i kako sebi možemo uzajamno da omogućimo bolja iskustva u ovom životu", rekao je novinarima.

Dodao je kako je s nekim ženama u krevetu radio stvari koje sa suprugom nikad ne bi.

"Da, reč je o seksu, ali mnogo je komplikovanije od susreta s nepoznatom ženom. Puno je razvijenije od toga", tvrdi on. Smatra kako bi supruga bila slomljena kad bi saznala za njegovo šaranje, ali za sada im je veza mnogo bolja. Njegova taktika na servisu svodi se na pristupanje ženama koje poziva na piće, a zatim se s njima viđa neko vreme dok im seks ne postane bolji. U proseku se s njima susreće jednom mesečno, a najduža afera trajala je devet meseci. Nikad ne prenoći kod njih, ali ironično - kaže kako voli da stvori ugođaj poverenja.

Uvek briše poruke s telefona kako ih supruga ne bi pronašla, i često ide u duge šetnje nakon susreta s ljubavnicom kako bi miris njenog parfema ispario. Kaže da se lako nosi s krivicom kad je kod kuće i bavi se decom, jer je kod kuće ipak drugačija osoba.

Sa suprugom je pažljiviji, a priznaje kako mu ne bi smetalo kad bi i ona imala ljubavnike sve dok nije reč o ozbiljnijoj vezi. Nada se da će dostići fazu u kojoj mu druge žene neće biti potrebne, ali za sad je zadovoljan što uspeva da pronađe zajedničke interese s drugima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji