Marko iz Krnjače je zatvorio sve prozore i otišao na odmor: Kad se vratio, zatekao je horor FOTO

Kada se vratio sa odmora, ovog mladića dočekalo je iznenađenje na podu kuhinje

Marka P. iz Krnjače zasigurno je šokirao prizor koji je zatekao nakon što se vratio sa odmora. U stanu ga nije bilo deset dana, a na podu kuhinje dočekali su ga staklići.

Naime, njegov šporet je eksplodirao, odnosno eksplodiralo je staklo od rerne.

- Otišao sam na odmor. Kompletan stan mi je bio zatvoren, to je dupleks na četvrtom i petom spratu. Stan je bio zatvoren više od 10 dana, a kada sam ušao, zatekao sam što sam zatekao. Staklići su bili svuda po podu - priča Marko.

On dalje objašnjava da je odmah iščupao šporet iz struje, plašeći se da nije struja kriva za ovaj nemili incident.

Majstori su mu objasnili i kako je došlo do ovoga s obzirom na to da je ceo stan bio skroz zatvoren.

- Rekli su mi da je to moguće od hermetičke zatvorenosti - ispričao je on za Telegraf.rs.

Nešto što je hermetički zatvoreno znači da je potpuno nepropusno, potpuno zatvoreno.

Hermetička zatvorenost je svaka vrsta zatvorenosti koja čini određeni predmet nepropusnim za vazduh, isključuje prolaz vazduha, kiseonika ili drugih gasova. Termin se prvobitno odnosio na nepropusne staklene posude, ali kako je tehnologija napredovala primenjivao se na veću kategoriju materijala, uključujući gumu i plastiku.

Hermetčke plombe su ključne za ispravnu i sigurnu funkcionalnost mnogih elektronskih i zdravstvenih proizvoda.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji