Otkrila da je muž vara: Šokirala se kada je saznala ko mu je ljubavnica! (VIDEO)

Kada je Lien Born iz Eseksa saznala da je muž vara, bila je potpuno očajna. Međutim, ovu majku četvoro dece ništa nije moglo da pripremi za šok koji je usledio kada je saznala da ju je muž prevario sa njenom rođenom sestrom!

 

savršeni odnos 7 godina mlađa od Lien Larisa je započela vezu sa Lieninim mužem, piše britanski DailyMail.

"Imala sam dvadeset godina kada sam započela vezu sa Stivom. Izašla sam jedne noći i napila se. Kada sam se vratila, videla sam ga i počeli smo da se ljubimo. Tako je krenulo. Sledećeg jutra, probudila sam se i pomislila: "Šta si to uradila?" Iskreno, ne znam zašto sam nastavila sa tim. Nakon nekoliko meseci, počela sam da se zaljubljujem u njega", otkrila je Larisa.

Kada je Lien primetila da Stiv provodi dosta vremena sa Larisom, počela je da sumnja, ali je imala poverenja u svoju sestru. Svoju sumnju je spomenula i majci, koja joj je na to odgovorila: "Kako možeš da pomisliš tako nešto? Ona ti je sestra i voli te. Nikada ti to ne bi uradila."

Međutim, nakon nekoliko meseci Larisa je ostala u drugom stanju, ali je tvrdila da ne zna ko je otac.

"Larisa nikada nije imala dečka. Ako ga je i imala, nisam ga upoznala. A onda mi je samo saopštila jednog dana da je trudna", otkriva Lien. Stivova reakcija je dodatno "podgrejala" Lienine sumnje. Naime, Larisa i Stiv su bili neobično srećni zbog trudnoće.

"Bila sam zaista zabrinuta, mislila sam da ludim", priseća se Lien. Međutim, odlučila je da ostane uz sestru i da joj pomogne oko trudnoće. Ali, kada je videla novorođenče, momentalno je znala da je njena sestra ljubavnica njenog muža.

"Čim sam ugledala dete, sve mi je bilo jasno. Ne samo da je ličilo na Stiva, već je ličilo i na moju decu kada su bila bebe. Bilo je previše slučajnosti. Istrčala sam iz prostorije i naletela na drugaricu kojoj sam rekla: 'Ovo je Stivovo dete'", ispričala je Lien.

Iskrena priča: Rekao je da odlazi sa drugom ženom, a onda se desilo nešto neočekivano!

Sestra se nakon porođaja iselila i poricala je celu priču. Međutim, griža savesti ju je izjedala i sve je priznala njihovoj majci preko poruke. Nakon toga, majka je odmah pozvala Lien i kroz suze joj rekla da su njene sumnje bile tačne. Lien je bila očajna, a nakon nekoliko dana, Stiv se iselio od Lien i uselio kod Larise.

"To je bila noćna mora. Slala sam joj uvrede putem poruka, nazivala sam je svim mogućim imenima, kao što bi verujem, mnogi na mom mestu", ispričala je prevarena sestra.

Tri godine nakon rođenja malog Logana, sestre su i dalje u lošim odnosima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji