Pola Srpkinja nosi narukvicu sa simbolom beskonačnosti, a i ne znaju šta time privlače u život

Narukvice sa znakom beskonačnosti ili obrnutom osmicom postale pravi modni trend poslednjih nekoliko meseci

Ovo je zapravo matematički simbol koji je sveprisutan kako u korporativnim logoima, tako i u tarotu, tipografiji i grafičkom dizajnu. Mnoge devojke u Srbiji počele su ovaj znak da nose oko ruke, na srebrnim narukvicama ili narukvicama od trakica, ali da li znate kakvu simboliku nosi ovaj znak?

Znak beskonačnosti smatra se magičnim jer je prikazan u obliku inverzne figure osam tako i u obliku prstena, kruga.

Na početku ovaj znak bio je prikazan kao zmija koja se jede s repa, koji neprekidno raste. Ova situacija ponavljala se beskrajno mnogo puta, tako da je zmija postala simbol večnosti.

Kasnije znak beskonačnosti zamenila je obrnuta osmica koja svom vlasniku pruža miran život, večni pokret i povratak sebi.

Narukvice sa ovim simbolom mogu da nose i muškarci i žene, a zaljubljeni parovi mogu ga zajedno kupiti kao simbol njihove ljubavi i predanosti jedno drugom.

Ova narukvica, kada je nose parovi, naglašava posvećenost jedno drugome i iskrenost osećanja. Ovaj nakit se obično prodaje u kompletu. Crna narukvica sa ovim znakom obično je namenjena muškarcu, a bela ženi. Ovo zapravo predstavlja Jin i Jang, pronalaženje harmonije između muškarca i žene.

Najrasprostranjenija narukvica je crvena vrpca na koju je okačen znak beskonačnosti. Crvena boja povećava sposobnosti onoga koji je nosi, a čarobni znak na ovoj vrpci doneće harmoniju u vaš život

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji