NA PRVI POGLED IZGLEDA KAO OBIČNA ŽENA, ali ostaćete bez teksta kada USTANE i pokaže PO ČEMU JE POSEBNA! (VIDEO)

Lindsay ima 27 godina i visoka je 206 centimetara. Priznaje da je ljudi često pitaju šta jede, čak i u supermarketu gledaju šta stavlja u korpu i pokušavaju da odgonetnu od čega je toliko narasla.

Ponekad joj je teško da ignoriše čudne poglede prolaznika, ali na to je navikla jer je već sa 9 godina počela ubrzano da raste.

Ono što je drugim ženama nemoguće, njoj ne predstavlja nikakav problem. Kaže da kad čisti može da dohvati sva mesta, ali joj zato neki drugi poslovi prave probleme, kao npr. pranje suđa jer sve vreme mora da se saginje. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji