ŠUŠKA SE JOŠ OD POČETKA GODINE DA SU SPORTISTI ZALJUBLJENI PAR: Da li je Olga Danilović OVIM potezom potvrdila vezu sa Bogdanom Bogdanovićem?

Mnogi su protumačili da je Olga nedvosmisleno poslednjom fotografijom pokazala da je do ušiju zaljubljena u Bogdana

Još od februara 2019. spekuliše se da su srpski košarkaš Bogdan Bogdanović i teniserka Olga Danilović u ljubavnoj vezi, a čini se da je mlada Olga to i potvrdila jednim potezom.

 

Naime, poznato je da Bogdan igra za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, a Olga se oglasila upravo za vreme utakmice.

Teniserka je objavila fotografiju u momentu kada Bogdan pogađa "trojku", a ostavila je i emotikon srca.

Mnogi su ovo shvatili upravo kao potvrdu romanse ovih uspešnih sportista, za šta mnogi navijaju otkako su krenuli tračevi o tome.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji