DEVOJKA USLIKANA DOK ČEKA GRADSKI PREVOZ Trljaćete oči kad vidite donji deo fotografije! Niko ne veruje da je ovako izašla iz kuće! (FOTO)

Pravilo o kućnim ljubimcima u javnom prevozu u Njujorku je vrlo jasno: "Niko ne sme da uvede bilo koju životinju ukoliko ona nije u torbi." Ipak, pravilo ne kaže ništa o veličini životinje, a Njujorčani su to iskoristili.

Naime, ovih dana su na društvenim mrežama osvanule fotografije kreativnih ljudi koji u njujorškom metrou čekaju voz ili putuju sa svojim ljubimcima.

Tako su u torbe stali veći psi poput haskija i samojeda.

Jednog vlasnika haskija kontrolor nije propustio, iako je, tehnički, pravilo ispoštovano.

U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji