HOROR POČEO KAD SU IZNELI TORTU Mlada hrani mladoženju, a on je šamara pred svatovima! Jeziv snimak sa svadbe sve šokirao!

Snimak na kome se jasno vidi kako mladoženja šamara mladu za vreme posluženja svadbenom tortom, obišao je svet.

Na internet je postavljen u drugoj polovini februara, a već je pogledan više od 1.200.000 puta.

Incident je izbio kada su se mladenci hranili parčićima torte.

Na bezezleno zadirkivanje, manijak u odelu mladoženje opalio je svojoj tek venčanoj supruzi šamar pred svim gostima. Oni su ih šokirani razvađali, mada za tim nije ni bilo mnogo potrebe, jer se nevesta gotovo onesvestila.

Ona je, naime, izgubila ravnotežu i pala unazad, a jedan od prisutnih muškaraca povukao je junošu k sebi, kako bi ga urazumio.

Čim se nesrećna udavača povratila, jednako i evidentno nesrećni, nastavili su da stoje jedno kraj drugog.

Prvi od komentara ispod videa, nosi, čini se, jasnu poruku.

- Gospođice, ovo ti je znak od boga da pobegneš i ne osvrneš se nikad - stoji ispod šokantnog snimka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji