NAPRAVITE SAMI SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU! Ne treba vam puno sastojaka, a radi posao!

Aktivan sastojak u ovom gelu je alkohol kojeg treba biti minimalno 60 posto u proizvodu kako bi delovao

Ovaj gel je odličan proizvod i za decu, sve što vam treba verovatno imate u kući a uz njega ćete biti zaštićeni.

Aktivan sastojak u ovom gelu je alkohol kojeg treba biti minimalno 60 posto u proizvodu kako bi delovao. Recept zahteva 99 posto izopropanol alkohola, a za prijatniji miris sredstvu možete dodati eteričnog ulja.

ŠTA VAM JE POTREBNO?

  • posuda i kašika
  • levak
  • posuda s pumpicom

Za gel:

  • 150 ml 99 postotnog alkohola
  • 75 ml gela aloa vera
  • Po želji dodati par kapi esencijalnog ulja

PRIPREMA

Ništa ne može biti jednostavnije – mešajti u posudi sastojke pa ih kroz levak pretočite u posudu koju ćete koristiti.

KAKO GEL DELUJE?

Alkoholna sredstva za dezinfekciju deluju samo minut ili dva te se moraju često koristiti ako je u pitanju želja za boljom zaštitom, izjavio je dr. Filip Tierno, za New York Daily News.

Ipak, nije potpuno beskoristan. Jedan je studija iz 2010. godine dokazala da osobe koje na poslu koriste često ovo sredstvo puno ređe koriste bolovanje.

Možemo zaključiti da je sigurnije prati ruke često, a vi ne ​​​preskačite tu rutinu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji