UŽIČANKA NAS JE ODUŠEVILA OBRADOM MOCARTA, a sada se spremite za nastavak! Nakon "Turskog marša", NAĐA ODUŠEVILA "MALOM NOĆNOM MUZIKOM"!

Užičanka Nađa Đoković oduševila je sve kada je pre mesec dana otpevala pesmu iz karantina na melodiju Mocartovog "Turskog marša"

Mlada pesnikinja je pokazala svoj talenat, a svi koji su imali priliku da poslušaju pesmu bili su oduševljeni.

Nađa se nije zaustavila na samo jednoj obradi, pa je nastavila u istom ritmu i obradila je Mocartovu "Malu noćnu muziku".

Kako sama kaže, poenta svega je da se narod zabavi u vreme vanrednog stanja i karantina.

Poslušajte Nađinu najnoviju obradu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji