Anja je objavila priču o devojčici kojoj je izgorelo 70 odsto kože, i CEO SVET joj APLAUDIRA zbog ovog gesta! (FOTO)

Dankinja Anja Ringren Loven je pravi heroj današnjice. Ne prestaje da pokazuje svoju humanost, u nadi da će inspirisati i druge. 

Naime, Anja je pre nekoliko godina na Fejsbuku objavila priču o tada trogodišnjem dečaku iz Nigerije koji je bio optužen za veštičarenje, pa je zbog toga ostavljen na ulici bez hrane i vode.

Srećom, dečak osuđen na smrtnu kaznu spasen je zahvaljujući Dečjem centru "Zemlja nade" u Nigeriji čiji je Anja član, pa je i dobio ime po ovoj ustanovi Houp (Nada).

Na slici Anju vidite sa malim herojem Houpom koji je izrastao u zdravog dečaka i kojem je pružena šansa za srećno i zdravo detinjstvo. Onoliko koliko je prethodna fotografija rastužila sve, toliko ih je ovaj prizor razveselio.

Iste reakcije je izazvala i priča o Kvin o kojoj je Anja na Fejsbuku pisala 2018. godinu dana nakon što je devojčica stigla u "Zemlju nade".

Kvin je bila žrtva stravičnog napada u kojem je izgorelo 70 odsto njene kože. Dejvid Emanuel Umem i Anjin tim spasli su je u poslednjem trenutku.

"Ožiljci na njenom telu nikada neće nestati, stalno će je podsećati na napad", napisala je Anja koja je otkrila da je Kvin zbog zlostavljanja imala probleme sa socijalizacijom i komunikacijom sa ostalom decom u "Zemlji nade".

Zatvarala bi se u sobu i izbegavala kontakt sa svima. U međuvremenu, a zahvaljujući stručnjacima sve se promenilo. Kvin danas ide u školicu i non-stop želi da razgovara, piše zena.blic.rs.

Neustrašiva je na fudbalskom terenu, odlučna je da bude najbolja i stalno se osmehuje. Svesna je da je pravi borac.

Anja je apelovala sve da se pridruže "Zemlji nade" i novčano pomognu njene akcije za pomoć deci poput Houpa i Kvin koji nisu mogli da dobiju adekvatnija imena.

Priču o Kvin lajkovalo je više od hiljadu ljudi koji poručuju da je devojčica svetska kraljica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji