ANA U SUZAMA PODELILA STATUS NA FEJSBUKU Vi ne znate kako mi je dok treći put tog dana perem go*no s pantalona dok pored mene plaču i vrište!

Jedan od najlepših, a najtežih poslova jeste biti majka. 

Majka je stub kuće, uzor deci, podrška mužu. Još kada mora da stigne da zaradi za život, postaje jako teško, u nedostatku vremena, ostati ono što je bila, sto jeste, i što se od nje očekuje da bude.

Tako je jedna sasvim obična Bridžet Ana nedavno objavila svoju priču na Fejsbuk profilu, i u suzama podelila  kako se oseca svaki dan u svom domu, među svojom decom. I sama se iznenadila kada je njena objava odjeknula popularnom društvenom mrežom. Dosad ju je podelilo više od 58 hiljada ljudi, a njih 22 hiljade je osetilo potrebu napisati komentar.

“Svi misle da je lako biti mama domaćica, puno radno vrijeme. Da imamo sreće, jer ne moramo raditi. Da smo lenje. Da to nije pravi posao pa nemamo pravo prigovarati”, započela je svoju priču.

"Moja kuća nije čista, nisam ni ja čista, suđe nije pospremljeno, već sam danas vrištala, plakala sam i osećala sam se tako prokleto krivom što je moje dete bilo ovde da svedoči svemu tome."

Ništa ne možete učiniti sami: Otići u kupatilo, uživati u šoljici kafe, čitati, dovraga, ne možete čak ni biti sami dok treći put tog dana perete govno s pantalona bez da neko ne plače ili vrišti pored vaše noge. Ne možete dobiti pauzu, osim ako oni spavaju, a njih koristite za čišćenje. Nastojite smisliti načine kako da nekoga zabavljate doslovno 12 sati dnevno”, napisala je i dodala kako joj je i nošenje iste, prljave odeće danima postalo navika.

"Zaboravili ste šta znači i kako je to osećati se kao individua jer se sada tvoje čitavo postojanje vrti oko tog deteta”, nastavila je Ana.

 

Priznala je i da je ljubomorna kada gleda mame koje su zaposlene jer maštate o razgovoru s odraslom osobom bez da vas neko celo vreme prekida.

I PORED SVOJE DECE KOJE VOLI NAJVISE NA SVETU, PRIZNALA JE DA SE OSECA JAKO USAMLJENO... I NEOSTVARENO.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji