MESEČNI HOROSKOP Ova tri znaka u januaru čeka neverovatna sreća!

Stigla je Nova godina i ne postoji bolji osećaj od čarobnog osećanja novog početka. 

Tokom januara očekuje nas revolucinarna energija i moć promena usled Jupitera i Saturna u znaku Vodolije. Mars - planeta borbi, rata i energije - prelazi u znak Bika 6. januara i donosi nam osećaj komfora, sigurnosti i stailnosti, naročito na polju finansija. Merkur će skliznuti u pobunjenu Vodoliju, što će vas podstaći da stvari posmatrate nekonvencionalno i da se dublje zagledate u vlastitu budućnost.

Nakon toga, Venera - planeta ljubavi, lepote i obilja - prelazi u znak Jarca i baca svetlost na temelje finansijskih ulaganja. Veliki učitelj Uran koji predstavlja lekcije, pobunu i neočekivane promene postaće direktan od 14. januara, odmah nakon mladog meseca u znaku Jarca. Ovo će inspirisati svet na kolektivna otkrića i veliki tehnološki razvoj. Krajem januara očekuje nas jedan od najvećih aspekata - Merkur započinje retrogradni hod u Vodoliji i iznosi na površinu mnoge tajne, dileme i donosi dozu nemira.

Uprkos različlitom i bogatom uticaju planeta u januaru 2021. godine, ova 3 horoksopska znaka imaće veliku sreću u januaru 2021. godine:

Devica - povećano samopouzdanje

Dve najveće i zastrašujuće planete Sunčevog suistema upravo su napustile vašu petu kuću ljubavi, strasti i zadovoljstva. Imaćete osećaj kao da vam je neki teret pao sa leđa. Mars konačno napušta vašu osmu kuću transformacije i intimnosti, pa je idealno vreme za retrospekciju i razmišlja nje o tome šta smo sve u prethodnoj godini dobro uradili za sebe. Sunce i Venera šire ljubav i greju vaše srce. Imaćete hrabrosti da ispunite snove, jer je vaše samopouzdanje tokom januara na zavidnom nivou.

Jarac - slavlje, radost i uspeh

Pred vama je neverovatan mesec, pun ljubavi i blagoslova. Na tome možete zahvaliti magičnom Sunu koje je pozicionirano u vašem horoskopskom znaku. Saturn vam više ne predstavlja prepreku na putu do uspeha, što deluje vrlo oslobađajuće.Sunce i Venera prolaze kroz vaš znak pa imate sjajnu energiju - bićete šarmantni, prijatni i zavodljivi. Nastavite da zračite optimizmom i januar vam može doneti novu ljubav.

Drage Vodolije, uskoro slavite rođendan, ali pre nego što se pripremite za novo putovanje oko Sunca, odvojite malo vremena da razmislite o svojim nadanjima, željama i snovima. Nakon 13. godina moćni Jupiter debituje u vašem znaku Zodijaka i vi ste predstavnici novog doba koje stiže u velikom stilu. Proširite svoje lične i profesionalne vidike. Uran će ovog meseca ograničiti vašu potrebu za slobodom, ali će vas motivisati da budete odgovorni i vredno radite na ostvarenju ambicija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji