Mislili su da dečak ima tumor na mozgu, a onda su doktori otkrili jezivu istinu! (VIDEO)

Bračni par Manuel i Tifani godinama su pokušavali da zasnuju porodicu. Kada je Tifani najzad ostala u drugom stanju, dobili su loše vesti koje su ih potpuno uništile. Boleo ga je stomak, mislili su da ima tumor, a onda su otkrili da nosi fetus mrtvog blizanca! (VIDEO) U početku su doktori mislili se na mozgu njihove bebe nalazi tumor, zbog čega su izazvali porođaj kako bi operisali dečaka.

Međutim, doktori su prilikom operacije videli nešto sa čim se do tada nikada nisu susreli! Naime, u dečakovoj glavi otkrili su potpuno formirano stopalo koje je raslo iz tumora!

Ispostavilo se da je dečak Sem imao teratomu, retku vrstu kompleksnog tumora koji može da formira kompletne delove tela. Doktori su uspešno odstranili tumor, a dečak se potpuno oporavio.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji