Marija iskopala očev grob i iz njega uzela JEDINO što nije smela: Ukućani je otkrili, pa je se ODREKLI

Za nju su na kraju imali samo jednu poruku

 

Ukrajinka Marija Antonenko (34) iz Keršona u južnom delu zemlje uhapšena je zbog skrnavljenja porodičnog groba.

 

Antonenko je završila u policiji nakon što je iskopala grob nedavno preminulog oca i iz njegove lobanje, uz pomoć prijatelja V.R. koji je takođe priveden, uzela dva zlatna zuba, prenosi rbc.ua.

 

Marijin otac preminuo je 15. januara od srčanog udara, a prethodno je bio solidnog zdravlja. Porodica nije finansijski dobro stajala i Marija je pred njegovu smrt rekla u šali da bi bilo dobro da izvuče makar jedan od pet zlatnih zuba i zameni ga običnim, kako bi pokrili bar jedan mesec bez zaduživanja.

 

Marijina majka i brat bili su van sebe posle te šale, ali ona je očito ipak ozbiljno mislila. Prošle nedelje je uz pomoć V.R. upala na groblje i u noćnim satima, iskopala je lopatom očev grob.

 

Nakon što je vratila sve na svoje, napustila je groblje ali nije znala da su u međuvremenu tamo na nekoliko punktova postavljene kamere pošto je bilo još čudnih slučajeva u 2020. godini.

 

Zahvaljujući ažurnosti zaposlenih na groblju policija je već narednog dana zakucala na vrata Antonenkovih, budući da se Marija nije čak ni maskirala.

 

Čuvši za to šta je uradila, porodica se odrekla Marije poručivši joj da kad završi sve s policijom i “ako Bog da ostane u zatvoru”, po izlasku nema više u životu šta da traži s njima, piše portal RBC.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji