Skandalozno: Dostavljač hrane udario pesnicom influenserku, a za sve je kriv SAT (VIDEO)

Indijska influenserka Hiteša Čandrani objavila je na Instagramu video koji je u kratkom roku pogledalo već 18 miliona ljudi.

Hiteša je ispričala kakva joj se ozbiljna neprijatnost dogodila prilikom porudžbine hrane preko Zomata.

Lokalna dostava, poznata po tačnosti ovog puta je izneverila Hitešu. Umesto da čovek dođe za 35 minuta, pojavio se posle više od sat vremena.

Zato je Hiteša izašla iz kuće i sačekala ga, pitajući ga kad je došao zašto kasni. Nervozni dostavljač nije želeo raspravu, već je samo rekao da je zaboravio sat, ali ona je insistirala na objašnjenju i izvinjenju.

Umesto toga, dobila je pesnicu u glavu i krvavi nos.

Sve je objavila na Instagramu, a prijavila je čoveka i policiji u Bengaluru koja ga je uhapsila. Čovek je video da će ozbiljno nagrabusiti, pa tek sada nudi izvinjenje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji