IMAO ODNOSE SA SUPRUGOM, A ONDA JOJ JE REKAO DA ZATVORI OČI: Tada je uradio nešto što je zauvek promenilo sve

Bila je uverena da joj je nabavio štene. Pitala ga je hoće li joj se svideti iznenađenje, a on je odgovorio: 'Da.'

- Lezi na krevet i zatvori oči. Imam poklon za tebe - rekao je Šon Mej svojoj supruzi Lauri, a onda joj zabio kuhinjski nož u vrat.

- Pre toga smo imali seks. Stavio mi je peškir preko očiju. Potpuno mirno je sam sebe potiho bodrio 'Hajde, Šon!' - ispričala je ona u utorak na sudu.

Pitala ga je hoće li joj se svideti poklon, a on nije odgovarao. Samo je odbrojavao od 10, ali nikako da dođe do nule, piše Daily Mail.

Postala je nestrpljiva. Bila je uverena da joj je nabavio štene. Pitala ga je hoće li joj se svideti iznenađenje, a on je odgovorio: 'Da.'

Počeo joj je vibrirati telefon, ali joj je rekao neka ga ignoriše.

Iznenada je osetila krv. Suprug ju je probo nožem između vrata i levog ramena.

- Vikala sam: Ovo nije moguće! Ovo nije moguće! Toliko je jako zamahnuo da je oštrica pukla. Krv je curila po meni - ispričala je Laura o stravi koju je preživela prošle godine u oktobru.

Par je bio u šestogodišnjoj vezi i uselili su se u zajednički dom u Kentu u martu prošle godine.

Šonu sad sude za pokušaj ubistva. Priznao je ranjavanje s namerom da supruzi nanese teške telesne povrede.

Samo pet dana pre užasa par se vratio s putovanja u Južnu Koreju.

Gospođa Mej na sudu je rekla da su bili u dobrim odnosima i nikad se nisu svađali, osim što su se 'prepirali oko pranja suđa'.

- Stvarno smo se voleli. Ovo je bilo potpuno neočekivano - rekla je.

Šon je supruzi dan pre rekao da je otpušten s posla nakon što su šefovi otkrili da je 'slučajno' koristio službeni račun za naručivanje stvari s Amazona. Laura je na sudu ispričala da je bio ljut na sebe i govorio je da je 'sve s*ebao te neće moći otplatiti kredit'.

Veče pre su uz televiziju jeli naručenu picu. Laura se probudila oko 5 ujutro jer je čula buku na spratu ispod. Njen suprug je bio budan. Tada su imali seks.

Nakon što ju je tog jutra teško povredio, pretio je da će ubiti i sebe, ali ipak nije. Nakon incidenta ju je odvezao u bolnicu gde je Laura lagala da se saplela i pala na nož dok je u kuhinji sekla povrće. Tek kad su lekari Šona suočili s težinom povreda, slomio se i sve priznao.

Suđenje se nastavlja.

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji