UMRO ČOVEK ZA KOJIM SU UZDISALE SVE ŽENE U SRBIJI: Imao je samo 59 godina

Čuveni pevač i DJ, zvezda osamdesetih Boj Džordž je na svom instragram profilu objavio vest da je umro Nik Kejmen, po mnogim jedan od najlepših mušakaraca sveta ikada.

Rođen je kao Ajvor Nevil 15. aprila 1962. u Harlovu, Eseks, Engleska, a karijeru je izgradio pod umetničkim imenom Nik Kejmen.

Kejmen je bio engleski muški model, tekstopisac i muzičar. Najpoznatiji je po singlovima "Each Time You Break My Heart"  iz 1986. i "I Promised Myself " iz 1990.

A sarađivao je i sa Madonom:

Proslavio se u reklami za Levis 1985. kada je skinuo plave farmerke levis '501' i belu majicu usred praonice.

Pričalo se da je Madona bila do ušiju zaljubljena u njega.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji