ZETOVIMA SAM REKLA ,UDRITE MOJE KĆERI DOK MOŽETE! Ova gospođa podržava nasilje nad ženama, i razbesneće vas sigurno! (VIDEO)

Nasilje nad ženama često je tema u medijima, i svi ga najoštrije osuđuju.

Ono se osuđuje od strane medija, poznatih ličnosti i političara, i o njemu se sve češće govori, kako u novinama tako i u informativnim emisijama. 

Ipak, verovali ili ne postoje i oni koji nasilje nad ženama podržavaju, a među njima ima i žena. 

Tako je na društvenim mrežama osvanuo video snimak na kojem je starija žena koja govori kako žene treba tući, kao i koji su razlozi za to, ali i šta je ona savetovala supruge njenih ćerki. Ceo video snimak možete pogledati ovde: 

Ona u video snimku propagira nasilje nad ženama. 

– Od kad ljudi ne tuku žene, i učitelji decu – ni đaka, ni žena!

Ja da sam muško, ja bih ženu tukla i nedeljom, i kad je najpravija! A danas, čovek kad tuče ženu ona ga prijavi policiji.

– Imam četiri kćeri i ovako sam mojim zetovima rekla: Udrite dok možete! Nemojte dozvoliti da vas žena namagarči! Ako se to desi, gotov si! Ostaviće i tebe i decu, i da izvineš prokurva se i ode drugome u krevet. Je.em li joj nanu i ko bi je držao da je sva zlatna! – kaže žena iz video snimka.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji