ZOVU ME VANZEMALJAC: Devojka (25) nakon 6 operacija i spavanja u korsetu!

Iako je svesna da nošenjem korseta čak 23 sata dnevno ugrožava zdravlje, Aleira je spremna na sve da bi postigla svoj cilj

Dvadesetpetogodišnja Aleira Avendano zacrtala je cilj da obim njenog struka bude 50 centimetara i, verovali ili ne, u tome je uspela!

Svoj cilj ostvarila je tako što je godinama nosila korset čak 23 sata dnevno, a iako je svesnarizika po zdravlje pod koji samu sebe stavlja, Aleira je toliko zavolela korsete, da ih naziva svojom drugom kožom.

Zbog ekstremno uskog struka i ekstremno velikih grudi, ona privlači pažnju gde god da se pojavi i u tome uživa.

"Ljudi prestaju da rade ono što su u tom trenutku radili i bulje u mene. Dobacuju mi na ulici, verovatno zato što ne mogu da veruju da je moja figura stvarna", priča Aleira i objašnjava kako joj je bilo kad je tek počela sa nošenjem korseta.

"Trebalo mi je neko vreme da se naviknem na njih, bilo je grozno i neudobno. Ali, posle nekog vremena, to mi je postalo neophodno, ne mogu da zamislim da ne nosim korset. Ja volim pritisak, stezanje korseta mi ni malo ne 
smeta", objasnila je ona.

Da bi održala svoju neobičnu liniju, Aleira uz korsete praktikuje i zdravu ishranu i vežbanje.

"Jedem male porcije, uglavnom belanca, ananas, dosta voća i malo mesa. Svaki dan radim trbušnjake, dižem tegove i sve vežbe koje su potrebne da bih bila u formi", ispričala je Aleira. Međutim, osim struka, ona nije bila zadovoljna ni drugim delovima tela, pa se podvrglaestetskim korekcijama:

"Ne krijem da sam operisala nos i grudi tri puta, da imam silikonske implante u zadnjici, a išla sam i na liposukciju", otkrila je Aleira. Ona dodaje i da osim pozitivnih komentara i pažnje koju dobija, često dobija i negativne kritike i bizarna poređenja.

"Kažu mi da sam se previše operisala, da nemam rebra i da sam muškarac. Neki čak kažu da samvanzemaljac i transseksualac, ali to nije istina. Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu", istakla je ona.

Aleira kaže da je njena najveća ambicija da postane poznata po svom struku, ali i celom telu i samom obliku figure.

"Osim što imam mali struk, želim da me smatraju seksepilnom", kaže ona.

Ali, njen lekar se plaši da će ovako ekstremno nošenje korseta u jednom trenutku stvoriti velike probleme i da je čudo kako joj se do sada ništa nije dogodilo sa zdravljem.

"Po mom mišljenju, trebalo bi da prestane sa nošenjem korseta odmah. Hvala Bogu pa se do sada ništa nije dogodilo, ali trebalo bi da prestane dok ne bude kasno", zaključio je lekar.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji