ZAŠTO KINESKA ROBA UVEK IMA ONAJ MIRIS KAD JE KUPITE? Evo kako nas Kinezi zapravo truju!

Pri proizvodnji odeće u svetu se koristi oko 8.000 različitih sintetičkih materijala. Mnogi od njih nisu provereni, pa samim tim nisu ni sigurni za ljudski orgnizam.

Svi smo u radnjama sa kineskom robom osetili jak miris koji se oseća iz stvari, zapravo on je karakterističan za sve stvari u kineskim radnjama. Taj miris nije zdrav i jako je opasan jer sadrži mnoge hemikalije koje nisu dobre za nas.

To su veštački mirisi koji nisu dozvoljeni u Americi i Evropskoj Uniji, ali za zemlje Azije je drugačije, jer je tu mala kontrola proizvodnje.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji