Kakvu sudbinu donosi vaš kućni broj: Šestica za podizanje porodice, a OVAJ krije veliku OPASNOST

Mnogi veruju da i mesto gde živite, baš kao i ljudi, odiše određenom energijom i da to mnogo zavisi od broja na kom se kuća nalazi. Otkrijte šta govori vaš broj i da li vam zaista odgovara. Ukoliko je dvocifren ili ima više cifara, treba samo da saberete sve cifre i svedete ih na jednu. Na primer, ako je vaš kućni broj 68, saberite 6+8 što daje 14. Potom saberite dalje, 1+4=5.

Broj 1 – Ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su nezavisni, koji žele da su sa obe noge na zemlji, koji znaju da motivišu sami sebe i kako da ostvare ciljeve.

Broj 2 – U ovoj kući ima mnogo ženske energije i prikladna je za ljude koji vole porodicu i pomaganje drugima. Ova kuća promoviše partnerstvo, osetljivost i ozdravljenje.

Broj 3 – Idealna kuća za ljude sklone umetnosti koji žele da poboljšaju svoje kreativne sposobnosti. Ako vole da pišu, kuvaju, slikaju, pevaju, ova kuća je savršena za njih.

Broj 4 – Kuća s ovim skrivenim brojem simboliše strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara porodična kuća koja pomaže u ostvarenju ciljeva.

Broj 5 – Ovde je mnogo akcije. Ova kuća označava aktivnost, promene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole da putuju i da izvuku najviše dobrog i zabavnog iz života.

Broj 6 – Ova kuća je savršena za podizanje porodice. Deluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspevati.

Broj 7 – Ovde će se najbolje osećati oni koji vole da se opuste i mirno provode vreme sami. To je prekrasan dom za lekare, analitičare, naučnike, tehničare, nastavnike i studente.

Broj 8 – Ovo je idealna kuća za preduzetnike i one posvećene svojoj karijeri koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može podstaći ostvarivanje snova, ali i pohlepu i finansijski gubitak.

Broj 9 – Kuća s ovim brojem dobra je za one koji žele da služe čovečanstvu, zajednici ili jednostavno da pomažu onima koji su u nevolji. Ovaj dom podstiče ozdravljenje, saosećanje i toleranciju.

Na našem blic vesti portalu, pronađite i najnovije vesti

maj 06, 2021 8

JEZIVA SMRT GAVRILA PRINCIPA I DALJE JE MISTERIJA: Zverski mučen, ruka mu amputirana, na dan smrti imao samo 40 kg!

in Društvo
Danas o njegovoj mučeničkoj smrti svedoče jedino okovi u zidu za koje je Gavrilo Princip…
maj 06, 2021 12

NAKON ŠTO JE "ZVEZDA GRANDA" IZVRŠILA SAMOUBISTVO, SAŠA POPOVIĆ ODRŽAO HITAN SASTANAK: Više ništa neće biti ISTO!

in Takmičenja
Snežana se složila sa Sašom da moraju da ublaže komentare i da nijednog takmičara ne…
maj 06, 2021 11

Otišla sam u popularnu kliniku u centru Beograda, a tamo me je dočekao NADRILEKAR: Zbog komplikacija su me IZNELI IZ ORDINACIJE

in Moda
Početkom marta otvorena je Pandorina kutija kada su na društvenim mrežama u Srbiji…
maj 06, 2021 8

FATALNA GREŠKA! POSLEDNJI INTERVJU ZORANA USKOKOVIĆA SKOLETA: Ovim rečima je sebi potpisao SMRTNU PRESUDU!

in Kriminal
Pre tačno 21 godinu Uskoković je likvidiran posle jurnjave miljakovačkim ulicama Posle…
maj 06, 2021 8

JUGOSLOVENSKA RAKETNA PODMORNICA - najstrože čuvana TAJNA JNA i SFRJ! Kako smo zamalo postali gospodari JADRANSKOG MORA!

in Društvo
O prvoj jugoslovenskoj „raketnoj podmornici „se nije baš pričalo mnogo. Ponešto je…
maj 06, 2021 8

MILOV BRAT OD UJAKA RADI U BEOGRADU I PRIMA 7.500 EVRA MESEČNO! Pored astronomske plate, ima još i dodatne PRIVILEGIJE!

in Balkan
Maksimovića je Crna Gora 2004. postavila za zamenika direktora SMATSA. Uz platu, dobio je…
maj 06, 2021 8

Koliko žena od 175cm treba da ima kilograma? Imamo TAČNU TABELU za svaku visinu - sve preko ovih brojki je PREVIŠE

in Žena
Kult mladosti i vitke linije nameće se kao imperativ savremenog društva, te žene umeju da…
maj 06, 2021 9

Obdarena Bosanka nakon HIT snimka sad zaigrala i kolo: Svi su gledali kako se na Almi sve TRESE (VIDEO)

in Balkan
Alma, devojka koja ima poreklo sa Balkana, a koja sudeći prema snimcima sa “TikTok” živi…

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji