STIGAO NAM JE PAKETIĆ OD MOJE SVEKRVE ODMAH POSLE SVADBE: Kad smo ga otvorili, muž i ja smo ZGROZILI OD ŠOKA! Tek onda je usledeo HAOS!

Užasnuta mlada podelila je na Reditu priču o tome kako je njena svekrva napravila novu burmu za svog sina jer joj se nije svidela ona koju je bračni par pred venčanje izabrao.

"Počela sam da shvatam da bi moja svekrva želela da ona bude ta koja se udala za mog supruga", otpočela je svoju ispovest korisnica sajta.

"Pre nego što smo se venčali, tražila je da vidi kakve burme smo izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspela sam da nabavim delove bačvi iz prve pivare koju smo zajedno posetili, dala sam ih zlataru čijim radom sam bila opsednuta godinama, da bi ih ugradio u naše burme".

Međutim, mama nije bila nimalo impresionirana izborom, te je odlučila da se umeša i sama obezbedi burmu za svog sina. Ova odluka prilično je uznemirila mladu.

Pre nekoliko nedelja, moja svekrva pitala je mog muža koja veličina prstena mu odgovara, on joj je odgovorio, i nastavio svojim putem. Kada sam došla kući s posla, našla sam mali paketić namenjem mom mužu. Budući da ništa nije naručio, pomislili smo da je reč o zakasnelom svadbenom poklonu. Kad je otvorio paketić, našao je poruku od svoje majke i muški prsten.

"Videla sam ovaj prsten i pomislila na tebe. Mislim da daleko više odgovara tvom stilu nego burma koju imaš".

Bračni par bio je složan u tome da prsten treba da vrate majci. Međutim, ni to nije bio kraj priče.

"Kada smo sledeći put otišli kod nje, ja zaista nisam želela da razgovaramo o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi sa našim burmama", otkriva mlada u svojoj ispovesti.

Međutim, njena svekrva pitala je zašto su joj vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak problematičan.

"Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne i koliko nam znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Takođe ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji