BELO ČOVEKOLIKO STVORENJE JOJ IZLETELO IZ ŠUME: Snimala je prirodu, a onda je u kadar uletelo OVO! Pretrnućete od straha kada budete videli snimak! (VIDEO)

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio naizgled sasvim običan video snimak losa koji uživa u hrani pokraj puta, na ivici šume u Kvebeku, u Kanadi, ali ako malo bolje pogledate, primetićete i čudno čovekoliko belo stvorenje koje ga vreba iz te iste šume.

Snimak je 29. jula zabeležila Odre Frešet, koja je s prijateljima bila na odmoru u Kanadi.

Kako je navela, prolazeći tom deonicom, ugledali su losa koji pase pokraj šume, pa su zastali da ga snime. Tek sutradan, kada je po drugi put pregledala snimak, shvatila je da je osim losa zabeležila i belo čovekoliko biće koje je životinju vrebalo iz šume.

- Ne znam o čemu se radi, ali način na koji se ovo biće kreće, naročito u prvim sekundama, ostavilo je čudan utisak na mene - rekla je Odre.

Ova kreatura neodoljivo podseća na Goluma, lika iz "Gospodara prstenova" što je izazvalo brojne polemike na društvenim mrežama.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji