Žena se porodila u autu pred bolnicom u Beogradu: U moru loših vesti, ovaj snimak je sve obradovao

Ispred bolnice na Zvezdari u Beogradu danas se odigrao jedan neobičan slučaj. Žena se, kako su zabeležile kamere sa ulice, porodila u automobilu ispred bolnice.

Prema usklicima, osmesima i načinu na koji je  Tviter zajednica doživela ovaj podvig lekara, slutimo da je sve izašlo na dobro.

Osoba čije se ime navodi uz slavan epitet heroja dana medicinska je radnica Danijela Stanković Zdravković.

Kako u danima za nama nije bilo mnogo lepih vesti ni iz zemlje, ni iz inostranstva, brojni komentari u kojima se slavi život već se ređaju ispod snimka.

- Pa, ovo je sjajno!!! Čestitke porodici i veliko bravo za doktorku! Očekujem u narednim danima sve više ovakvih priča koje nam teraju suze radosnice na oči. U suštini, mi smo divan narod, a u ovakvim okolnostima se to najbolje vidi - jedan je od takvih.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji