GOSPOĐO, ZAŠTO NISTE KOD KUĆE? Odgovor ove BAKE IZ SRBIJE ostavio je sve BEZ REČI! (VIDEO)

Zbog korona virusa koji hara celom planetom već mesecima, od skoro je u pojedinim državama proglašeno vanredno stanje, a u Srbiji od juče i policijski čas, koji zabranjuje da se na ulicama bude od 20-05h.

Korona virus je najpogubniji po starije osobe preko 65 godina, te se starim licima savetuje da ne izlaze napolje uopšte, kako bi smanjili rizik od zaraze i na kraju, od fatalnog epiloga. 

Na društvenim mrežama je isplivao snimak jedne starije bake koja preko dana lagano šeta ulicama. 

Baku je presreo vozač automobila i upitao je ,,Zašto niste kod kuće?" aludirajući na to da spada u najugroženiju grupu koja je podložna virusu i da treba da se štiti samoizolacijom. 

 Podsećamo, osvestite vaše najbliže i najstarije kako u ovom periodu ne treba da izlaze napolje, jer je to najbolji način da se zaštite od virusa koji vlada.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji