NJENA TRANSFORMACIJA TOKOM GODINA JE NEVEROVATNA! Sada je prava bomba sa 52. godine, ali nije uvek OVAKO IZGLEDALA

Olivera Jovićević, voditeljka RTS-a i autorka emisije "Upitnik", važi za jedno od najlepših domaćih TV lica, ali se njen izgled poslednjih godina drastično menjao.

Osim emisije "Upitnik", Olivera Jovićević je bila i domaćica "Jutarnjeg programa" na RTS-u, a tada je izgledala potpuno drugačije.

Na snimku koji je nastao 2012. godine imala je kratku kosu, a mnogi su mišljenja da je tada izgledala daleko starije nego danas, kada ima 52 godine.

Ostala je upamćena i njena svađa pred kamerama sa Aleksandrom Vučićem 2005. godine, koji je tada bio premijer Srbije, a koliko se transformisala od tada jasno se može videti na snimcima i fotografijama.

Često se spekuliše da li su u pitanju operacije ili je samo reč o promeni frizure i načinu šminkanja.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji